Nieuws:

Even voorstellen… Frans graaft een gat voor een ander

Vandaag zetten we de schijnwerper op Frans, die onlangs in dienst is getreden bij Voogt graaftechniek nadat hij eerst 7 maanden via Tops hier uitgezonden is geweest.

 

Frans is 49 jaar en afkomstig uit Den Haag. Hij is zeer sportief getuige zijn hobby’s; Naast fitnessen op de sportschool is Frans ook actief op de ijzers, hij doet aan ijshockey.

 

Frans heeft een niet alledaags beroep; Frans werkt namelijk op diverse begraafplaatsen door het hele land heen waar hij zich bezig houdt met grafdelving en grafruiming. Met een minikraantje graaft Frans de grond af en vervolgens voert hij dit af met een kiepwagentje. Tevens zit hij regelmatig op een kleine shovel en ook in het groenonderhoud kun je hem tegenkomen. Kortom Frans is multifunctioneel inzetbaar.

 

Frans heeft het in deze functie prima naar zijn zin vooral omdat het werk zo divers en uitdagend is. De toekomst ziet Frans dan ook zeer rooskleurig in want zoals hij zelf zegt: “dit beroep zal voorlopig niet uitsterven, want hier geldt bij uitstek de één zijn dood is de ander zijn brood…”

 

Tops feliciteert Frans van harte met zijn nieuwe baan en wij wensen hem veel succes! En nu maar oppassen dat hij niet zelf in zijn eigen gat valt.Delen: