Nieuws:

Geef je carrière een boost!

Kom naar onze open dag op donderdag 11 januari en maandag 15 januari

 

Het nieuwe jaar is gestart. Heb jij ook goede voornemens en ben je toe aan vooruitgang? Blijf werken, samen met Tops BV, aan jouw carrière. Wij helpen je graag en staan voor je klaar vanaf 8.30 uur tot 20.00 uur.

 

 

Werk aan vooruitgang

We hechten veel waarde aan een goede en langdurige relatie met onze vakkrachten. Ook als je een carrièreswitch wil maken of een ander vak wil leren dan ben je uiteraard van harte welkom.

 

 

Persoonlijk advies

Wij gaan graag met jou in gesprek om na te gaan welke mogelijkheden er voor jou zijn. Daarnaast kun je ook kennis maken met onze organisatie. Wij beloven een concreet aanbod te doen.

 

 

Wij zijn op zoek naar (vak)krachten voor de volgende functies:

·         machinist en grondwerker

·         medewerker groenvoorziening

·         boomverzorger

·         allround warehouse medewerker

·         leerlingen

·         planner

·         voorman onderhoud en aanleg

·         chauffeurs C en CE

·         medewerker bagger

·         rioleerder

·         calculator / werkvoorbereider infra

·         contract manager

·         uitvoerder civiel / milieu techniek

 

 

Blijf in beweging

Zet je in voor mooie integrale en uiteenlopende projecten zodat je in beweging blijft. Je kunt bij ons werken aan je toekomst. Je kunt aan de slag met zowel je professionele werkervaring als je persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Bring a friend actie

Ben jij zelf niet toe aan een nieuwe carrière? Maar heb je wel vrienden of familieleden die daar wel aan toe zijn? Als jij iemand aandraagt en via ons aan de slag gaat voor minimaal drie aaneengesloten maanden; dan krijg je van ons twee Pathé bioscoopbonnen. Zo kun je een leuke en gezellige avond beleven voor twee personen. Deze actie loopt van 1 januari tot en met 1 juli 2018.

 

 

Snel contact

Graag blijven we in gesprek om na te gaan hoe wij je carrière een boost kunnen geven. Vind je het bovenstaande interessant en wil je meer informatie? Contact maken voor een afspraak is eenvoudig en snel. Bel naar 0348-689 666 of stuur een e-mail naar info@topsbv.nl. Je kunt ook onze website www.topsbv.nl bekijken. Daar vindt je al onze actuele vacatures.Delen: