Nieuws:

Hole-in-one voor Jeroen

Graag stellen we Jeroen voor die werkzaam is als greenkeeper op golfclub De Kroonprins in Vianen. Jeroen heeft in 2008 kennis gemaakt met dit mooie vak op de golfclub Zeegersloot in Alphen aan den Rijn en vervolgens in 2010 de vakopleiding tot greenkeeper gevolgd op HAS Kennistransfer. Hiervoor heeft hij gewerkt als Hovenier.

 

Jeroen is met Tops in aanraking gekomen toen hij op zoek was naar ander werk. Hij had zijn CV online gezet op de Nationale Vacaturebank, dit werd door ons gezien en zo zijn we met elkaar in contact gekomen.

 

De eerste slag was meteen raak met werk voor Jeroen op golfbaan Veldzijde in Wilnis. Hier heeft hij  een half jaar gewerkt als greenkeeper. De eigenaar van deze golfbaan was net gestart met de aanleg van een nieuwe golfbaan in Vianen en zocht personeel voor hulp met aanleg en onderhoud. Jeroen is overgestapt en vanaf december 2015 werkt hij hier in Vianen en dat bevalt hem heel goed: “Ik begin nu de resultaten te zien van het harde werken, De Kroonprins Vianen gaat in de toekomst één van de mooiste golfbanen worden in Nederland. Ik heb altijd graag buiten gewerkt in de natuur en op een golfbaan ben je hiermee omringd. Ik zie dagelijks vele soorten dieren zoals hazen, reeën, buizerds maar ook andere soorten vogels die komen en gaan met de seizoenen. Ook leer ik hier veel over de soorten kruiden en plantsoorten, hier ligt mijn passie. Daarnaast is Golfen ook een hobby van mij, ideaal als je op een golfbaan werkt; ik mag dus gratis golfen en krijg ook nog eens gratis les”.

 

Ook over Tops is Jeroen zeer te spreken: “Gedurende mijn tijd bij Tops voelde ik mij behandeld als persoon en niet als een nummer. Toen mijn auto het begaf kreeg ik een lease wagen in bruikleen. Ik kon altijd langs komen op het kantoor voor een bak koffie en praten over hoe het ging op het werk of in mijn persoonlijke leven”.

 

Ook wij hebben de samenwerking met Jeroen zeer gewaardeerd en zijn heel blij voor hem dat hij nu een contract bij de golfclub heeft gekregen. Wij wensen Jeroen veel succes en wat het golfen betreft: vooral goed blijven oefenen, dan komt het met díe hole-in-one ook vanzelf goed.Delen: