Nieuws:

Joeri stelt zich voor

Met veel plezier ben ik gestart als Accountmanager bij Tops BV Personeelsdiensten. Het bedrijf Tops spreekt mij erg aan en ik wil graag succesvol zijn binnen deze nieuwe uitdaging waarbij mijn prioriteit ligt bij het realiseren van duurzame uitzendingen bij mooie klanten.

 

Ik heb acht jaar werkervaring met het aanbieden van commerciële personeelsdiensten aan zakelijke klanten en het bemiddelen van uitzendkrachten. Het allerbelangrijkste onderdeel binnen mijn vakgebied is het succesvol en duurzaam plaatsen van uitzendkrachten bij opdrachtgevers. Ik realiseerde dit door continu actief te zijn met de verwachtingen van de klantbehoeften en de kwaliteiten van kandidaten.

 

Een ander belangrijk aspect binnen mijn werkervaring is persoonlijke ontwikkeling. Graag wil ik mezelf verder specialiseren in de GWW, groenvoorziening en aanverwante branches. Mezelf blijven ontwikkelen is voor mij erg belangrijk. Zodoende wil ik graag een toegevoegde waarde zijn voor Tops BV Personeelsdiensten. Ik houd graag de zaag scherp.

 

Ik geloof in een klantgerichte aanpak en denk in termen van winnen en winnen. Ik ga graag het gesprek aan met de klant en kandidaat. Vragen die mij bezig houden zijn: hoe ziet de organisatie van de klant eruit? Wat verwacht de klant en kandidaat? Welke problemen ondervindt de klant en welke meerwaarde kan ik als accountmanager creëren? Ik zoek graag de synergie op en ben bewust van het wederzijds belang.

 

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd over de dienstverlening van Tops BV Personeelsdiensten? Contact is zo gelegd en ik ben u graag van dienst. U kunt mij bereiken via 0348 – 689 666. E-mailen kan ook: joeri@topsbv.nl.

Tot binnenkort!

 

Joeri GroenDelen: