Nieuws:

Jos Harte winnaar Gouden Schoffel Award 2017

Afgelopen  vrijdag 1 december heeft de feestelijke prijsuitreiking van de Gouden Schoffel 2017 plaatsgevonden. Plaats van handeling was het kantoor van Tops in Nieuwerbrug waar het een drukte van belang was met genomineerden, aanhang en overige belangstellenden; allemaal benieuwd wie uiteindelijk de Award in de wacht zou slepen.

 

Het is tot het allerlaatste moment een zeer spannende nek-aan-nek race geweest tussen Jos Harte en Michael Veldhoven, waarbij dan weer de één, dan weer de ander aan kop lag. Maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. Uiteindelijk heeft Jos gewonnen met slechts 1 stem verschil en was hij de gelukkige die de Gouden Schoffel 2017 in ontvangst mocht nemen uit handen van Patrick Versluis. Naast de Gouden Schoffel Award en de eeuwige roem stond er voor Jos een goed gevulde Tops koelbox klaar. Ook Jan die Jos genomineerd had mocht een koelbox in ontvangst nemen. Ten slotte werd ook Michael, als zeer goede tweede, met een koelbox in het zonnetje gezet.

 

Dat Jos een terechte winnaar is, blijkt onder andere uit de mooie woorden waarmee Jos genomineerd is: Jos Harte is een hardwerkende man die het vertrouwen geniet van de firma Bunnik mede door zijn inzet en de juiste kijk op het op niveau schoffelen wat niet voor een ieder is weggelegd. Daarbij kan Jos het geheel van zijn werkterrein goed overzien en communiceert hij goed. Jos weet zelfs doordat hij het in zich opneemt hoe andere wijkdelen er bij liggen, al met al een topper in schoffelland.Delen: