Waarom Tops Professionals

Al jarenlang is ons specialisme het bemiddelen van medewerkers voor organisaties binnen de groene ruimte en de grond- weg- en waterbouw.

 

Voor kandidaten met een opleiding op MBO+, HBO of WO niveau vinden wij die organisatie waar de opgedane kennis en ervaring tot zijn recht komt en waar het plezierig werken is.

 

Met meer dan 25 jaar bemiddelingservaring en het uitgebreide netwerk van Tops professionals, vinden zowel starters als ervaren kandidaten via ons de beste banen. Dit kan door middel van uitzenden, detachering of werving en selectie.

 

Het geheim van ons succes is dat persoonlijke kwaliteiten, kennis, kunde en ervaring van de kandidaat uitgangspunten zijn bij onze zoektocht naar het vinden van de beste opdrachtgever. Onze kandidaat is leading in ons zoekproces, en we gaan net zo lang door tot we een organisatie vinden die perfect aansluit bij uw kwaliteiten.

 

Dat we inderdaad succesvol zijn met deze werkwijze blijkt uit enkele recente voorbeelden waar we voor onze kandidaten de juiste organisatie hebben gevonden:

  • Projectleider Openbare ruimte voor een landelijk ingenieursbureau;
  • Projectleider groen voor een cultuurtechnisch bedrijf in het oosten van het land;
  • Bedrijfsleider voor een nieuw op te starten groenbedrijf in Amsterdam;
  • Werkvoorbereider met een specialisatie op het gebied van daktuinen;
  • Kwaliteitsmanager met een dijk van een ervaring in het groen voor een organisatie in midden Nederland.