Waarom Tops

Door onze jarenlange ervaring is Tops personeelsdiensten een specialist in het bemiddelen tussen werkgever en werkzoekende. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en een hoge kwaliteit van dienstverlening die gecombineerd wordt met flexibiliteit en een no-nonsense aanpak.

 

Onze taak bestaat uit het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. De juiste match maken tussen werkgever en werkzoekende is onze specialiteit. Voor vaste of tijdelijke banen bieden wij u als werkgever uiteenlopende mogelijkheden

 

Tops Personeelsdiensten is al 12 jaar specialist op het gebied van personele vraagstukken in respectievelijk de grond, – weg, – en waterbouw en groenvoorzieningen. Die jaren van kennis maakt dat ons team weet in te spelen op de behoeften van onze klanten en in ons werving, – en selectieproces proberen met wij met uiterste zorg de personele behoefte in te vullen. Vakbekwaamheid, veiligheid en juridische geborgenheid staan bij ons hoog in het vaandel en hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan de diverse processen en maatschappelijke onderwerpen die bij onze klanten een rol spelen.

 

Door intensief contact te houden met onze medewerkers zijn wij van mening dat we kunnen zorgen voor gemotiveerde medewerkers. In het contact met een grote diversiteit aan persoonlijkheden begeleiden wij hen met alles waar zij behoeften aan hebben, dit gaat soms verder dan alleen de standaard werk gerelateerde onderwerpen. Door toegankelijk te blijven en klaar te staan voor onze mensen zorgen wij ervoor dat de tevredenheid zich kan reflecteren op de werkvloer.

 

Gesprekspartner
Wij richten ons op de grond, – weg, – en waterbouw en groenvoorzieningen en dat maakt dat wij hoogwaardig gesprekpartner zijn en weten waar onze klanten het over hebben. Wanneer u behoefte heeft aan personeel dat specialistisch werk moet verrichten of met specialistische apparatuur moet werken, kunnen wij hier direct op inspelen. Onze accountmanagers zijn volledig op de hoogte van de werkzaamheden en de te gebruiken machines en apparatuur die hiervoor nodig zijn. Ook voor het professionele segment hebben wij aparte accountmanagers die zich voornamelijk bezig houden met de vraag en invulling van hoger geschoold personeel.

 

Weg met extra administratie
Het inlenen van medewerkers zorgt ervoor dat u minder administratie om handen heeft en dat u zich bezig kan houden met uw kernactiviteiten. Wij houden voor u alle wet en regelgeving in de gaten en stellen u tijdig op de hoogte van ophanden zijnde wijzigingen. Doordat wij de administratieve lasten en het juridisch werkgeverschap van u overnemen, levert dat u als de opdrachtgever een direct kostenvoordeel op.

 

Betrouwbaar
Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onderwerpen waar wij als organisatie veel aandacht besteden. Om die reden zijn wij daarom ook NEN 4400-1 gecertificeerd, dit houdt in dat wij aan de strengste normen voor personeel- en loonadministratie voldoen. De NEN-norm ziet er streng op toe dat recente wet- en regelgeving toegepast en gehandhaafd wordt en wij worden hiervoor jaarlijks gecontroleerd en gekeurd, dit betekent concreet voor u: het beperken van risicoaansprakelijkheid voor niet afgedragen belastingen en sociale verzekeringspremies.