Kernwaardes

TOPS personeelsdiensten is de betrokken specialist binnen de groensector en grond-, weg- en waterbouw. TOPS selecteert mensen en banen die goed bij elkaar passen. Met persoonlijke aandacht, duidelijkheid en kennis van zaken is TOPS personeelsdiensten waardevol en onderscheidend voor werknemer én werkgever.

TOPS personeelsdiensten, aan de slag!

TOPS personeelsdiensten hanteert drie kernwaardes. Deze vertellen hoe we zijn en geeft richting aan onze manier van werken, maar ook aan hoe wij samenwerken en wat we verwachten.

Specialistisch

Specialist in de groensector en grond-, weg-, waterbouw. Wij zetten in op kennisontwikkeling, kennisdeling en het leveren van kwaliteit. We blijven zelf actief betrokken en op de hoogte van veranderingen in onze branches, nu en in de toekomst.

Mensgericht

Het waarderen van ieder mens en deze in zijn of haar kracht zetten. Wij kijken naar de persoon achter de aanmelding. Wij zijn gedreven om de beste match te maken, dat doen we door alle profielen van onze werknemers zo rijk mogelijk te maken. We vragen door bij de werkgevers, zodat we goed weten wat de wens is. Wij voelen ons betrokken bij de mens en de organisatie.

Helder

Onze medewerkers communiceren open naar elkaar en onze klanten. Het betekent dat we transparant en toegankelijk zijn en dat mensen zich welkom voelen. Onze afspraken zijn helder en duidelijk en we hanteren een no-nonsens mentaliteit. Ook verlangen wij deze houding van de mensen met wie wij samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat verwachtingen vooraf duidelijk zijn. Zo staan we gelijk in de wedstrijd.

TOPS personeelsdiensten zelf leren kennen?

Neem dan contact met ons op.