Vind jouw medewerker bij TOPS

PASSEND BIJ HET WERK EN DE ORGANISATIE

TOPS personeelsdiensten haalt het beste uit werknemers en werkgevers. Helder, met een persoonlijke aanpak en kennis van zaken. Wij zijn er altijd op gericht om een duurzame match te maken tussen werknemer en werkgever. Zo zorgen wij ervoor dat op menselijk vlak iemand persoonlijk verder wordt geholpen en vervolgens in een organisatie terechtkomt waar dit tot uiting komt.

Doordat wij specialist zijn in de groensector en grond-, weg- en waterbouw begrijpen wij wat er speelt in jouw sector en waar je behoefte aan hebt. Daarnaast is het voor ons belangrijk om jouw bedrijf te leren kennen, zodat we ook weten wat er bij jullie speelt. Wij investeren veel tijd en energie in onze medewerkers en daarom is het voor ons belangrijk dat onze mensen in het juiste werk aan de slag gaan.

LosBeeld-Graafmachine-Grond

Wat biedt TOPS personeelsdiensten jouw organisatie?

TOPS richt zich voornamelijk op de groensector en grond-, weg- en waterbouw. Hierdoor zijn wij specialist in deze sector en zijn wij op de hoogte van de werkzaamheden en de te gebruiken machines en appratuur. Zo kunnen wij duurzame verbindingen maken tussen werk en medewerkers.

Je kunt bij ons terecht voor uitzenden, werving & selectie, detacheren en Social Return (SROI).

Geen extra administratie en lage kosten

Het grote voordeel van het inlenen van personeel via TOPS personeelsdiensten is dat je geen extra administratie hoeft bij te houden. Ook bij nieuwe wetten en regels brengen wij je, indien nodig, op de hoogte. Daarnaast is inlenen ook kostentechnisch interessant. Wij nemen het juridische werkgeverschap over en dat is niet alleen voordelig, maar ook geeft het de ruimte om je bezighouden met de dagelijkse werkzaamheden in plaats van personeelszaken.

Certificering

NBBU

NBBU

TOPS personeelsdiensten is aangesloten bij de NBBU(Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en in het bezit van het NEN4400-1 certificaat.

VCU2

VCU en VCA

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCA is er voor aannemers en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid. Het is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem.

KIWA_

Kiwa Register

TOPS personeelsdiensten beschikt over een aanwijzingsbeschikking en is daardoor bevoegd om chauffeurs uit te zenden aan bedrijven die onder de werkingssfeer van de CAO beroepsgoederenvervoer vallen.

Inschrijven als werkgever

TOPS gaat graag actief voor jouw organisatie op zoek naar een passende werknemer.

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen