Wil jij aan de slag?

Schrijf je dan in bij TOPS personeelsdiensten

TOPS personeelsdiensten is erop gericht om het beste uit jou te halen. Met een persoonlijke aanpak en kennis van zaken. Kwaliteiten en competenties worden optimaal benut en gecombineerd met succesvolle trainingen en advies op maat.

Ben je op zoek naar vast of tijdelijk werk? Heb je wel of geen opleiding of werkervaring? TOPS heeft een ruim aanbod aan vacatures in de groensector en grond-, weg- en waterbouw en daarom altijd de baan die bij jou past.

LosBeeld-Graafmachine-GROEN

Wat kan TOPS voor jou betekenen?

TOPS is er voor jou. We zorgen ervoor dat jij snel weer aan het werk bent, in een baan die bij je past. Daarom starten we onze samenwerking ook altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Zo weten we waarin jij aan het werk wilt, maar ook waarbij je onze hulp kunt gebruiken en waarin je verder wilt ontwikkelen.

Wat verwachten we van jou?

Omdat we graag voor jou klaar staan, vinden wij het belangrijk dat we dit werktraject samen aangaan. Verwachtingen moeten vooraf duidelijk zijn, zo staan we gelijk in de wedstrijd. Daarom is het belangrijk dat je ons vertrouwd en dat je vertelt wat er speelt op je werk, maar ook eventueel in je thuissituatie. Zodat we er echt voor jou kunnen zijn. Om dat te kunnen garanderen is het belangrijk dat wij allebei onze afspraken nakomen en ervoor zorgen dat we samen voor een goede samenwerking gaan.